Great Things TO'VE Done

MY TOOVS 0 views 0 comments 0 TOOVS shared

Nur fliegen is schöner

11 images | 0 video's

ABOUT THIS TOOV

Een dag als gisteren was bijna perfect. Bijna, want alleen vliegen is nog mooier.

Nadat de paaseieren zijn gezocht en er is nageteld of ze ook daadwerkelijk allemaal zijn gevonden wordt 2e paasdag traditioneel met een wandeling aangevat. In Fabrica betekent dat met uitgaand tij de lagune in. Uit kleine poeltjes worden visjes gered die waarschijnlijk zouden opdrogen. Er wordt net niet in een lijn met 3 haken gestapt. De schelpenvisser heeft een goede vangst. Onze zelf gezochte kokkels smaakte ondanks het vele zand ook heerlijk.

En met het ver springen verbetert een ieder keer op keer zijn eigen record. Het gevoel te vliegen tijdens het verspringen, benadert de klassieke droom waarin je, zolang je de benen ingetrokken houdt, niet landt. Ook als je van het duin af rent is er die vertraging in je stappen.

Het vliegeren doet je bijna zelf zweven. Met de ogen dicht wordt de vlieger bestuurd door de druk op de lijnen op de juiste manier te beantwoorden. Zo vliegt een vogel ook. Je armen zijn vleugels en luisteren naar de wind.

Nur fliegen ist schöner suggereerde BMW in een advertentie uit de jaren 80 om de rijkwaliteit van zijn eigen auto’s waarde toe te dichten.

Vandaag was ook nur fliegen schöner.


COMMENTS (0)

You can place a comment anonymously or login

Post a comment

INTERACT WITH THIS TOOV

THIS TOOV

Added on:
15 April 2009
Comments:
0
Views:
7430
Rating:
stars3
Tags:
vissen zee vliegen springen strand
Channels:
Travel Nature Leasure Time Kids
Sign up | About TOOVS | Help | Terms & Privacy | Top of page Copyright © 2007 TOOVS ™